Het uitlezen van uw Peugeot, Renault of Citroën

Naast Renault onderdelen, Peugeot onderdelen en Citroën onderdelen kunt u bij Snuverink ook terecht voor het uitlezen van uw auto. Tijdens het uitlezen stellen wij een diagnose over eventuele mankementen aan uw auto. Dat doen we niet alleen voor Franse merken, maar voor alle automerken. Maak direct een afspraak voor het uitlezen van uw auto.

Diagnose van uw auto vaststellen

Tijdens het uitlezen testen we uw auto op de werking van elektronische functies. De auto slaat eventuele foutcodes op, die gekoppeld zijn aan een mankement in de auto. Zo stellen we de diagnose van het mankement en kunnen we het probleem aanpakken. Onze apparatuur kan alle foutcodes uitlezen en resetten. Uw auto wordt op deze manier snel weer in optimale staat teruggebracht.

Ook voor gebruikte onderdelen

Blijkt uit de test dat er een onderdeel vervangen moet worden? Geen probleem! U kunt bij ons ook terecht voor gebruikte auto-onderdelen, zoals Peugeot 206 onderdelen, Peugeot 307 onderdelen en Peugeot 106 onderdelen. Wij bieden garantie op auto-onderdelen, met uitzondering van elektronische  onderdelen.

Vraag direct het gewenste onderdeel aan!